Isabelle (Guest)

Mijn grote droom is om kinderen van jongs af aan te leren hoe zij rust kunnen vinden in deze drukke, prestatiegerichte samenleving. Ik wil ze leren om van zichzelf te houden, te laten openbloeien tot wie ze echt zijn… om zo uit te groeien tot bewuste, zelfverzekerde, dankbare volwassenen van morgen…

Vanuit mijn job als leerkracht, die ik ondertussen al 10 jaar met hart en ziel doe, groeide deze passie meer en meer. Op scholen gaat de focus vaak naar het cognitieve, waardoor het sociaal-emotionele wel eens vergeten wordt… Iets wat ik nét héél graag eens in de kijker plaats. Telkens opnieuw geniet ik van deze momentjes: mooie kansen om hen eens op een andere manier te leren kennen en zij zichzelf. Met mijn praktijk “Innerlijke Rust” kan ik mijn grote droom nog meer verwezenlijken.

Het geeft me een zalig gevoel om kinderen een schatkist aan te reiken vol tools om te kunnen toepassen in het dagelijks leven. Een schatkist gevuld met meditaties, mindfulness, mindful yoga, mantra’s, crea,… Een houvast voor de rest van hun leven, op leuke maar zeker ook op minder aangename momenten. Met als uiteindelijke doel: genieten van het leven, in het hier en nu… Het enige moment waarop je écht gelukkig kan zijn (zonder zorgen over gisteren, piekeren over morgen…). Ik wens iedereen dan ook alle geluk toe!
Maar mijn passie groeit stilaan verder… een heus proces waarbij ik zelf mijn horizonten verleg.

Naast mindfulness bracht ook reiki een hele wending in mijn leven… Een heel bijzondere ervaring die ik graag met velen wil delen. Deze reiki-behandelingen worden voor zowel kinderen als volwassenen aangeboden.

Wens je graag meer info over “Innerlijke Rust” en/of komende activiteiten, check dan zeker eens mijn website of facebookpagina

Neem gerust contact op via e-mail .

Veel liefs,
Isabel (Innerlijke Rust)