Over Gayatari

Over Gayatari Yoga

In 2015 ben ik gestart in de bureau van mijn overleden grootvader in hartje Gent. We woonden toen tijdelijk in het huis van mijn grootmoeder. Er was geen concreet plan. Al doende leert men. Heel wat obstakels kwamen op mijn pad. We verhuisden naar de rand van de Vlaamse Ardennen en bouwden er een nieuwe yogastudio. Tijdens mijn eerste opleiding werd mij de naam Gayatari geschonken door mijn leraar Yogi Ram (Arhanta Ashram). Gayatari: de vrouwelijke kant van de zon. De naam van de studio was snel gekozen; Gayatari Yoga Zingem!

Vanuit mijn ervaring deel ik met passie wat yoga biedt aan voordelen om lichaam en geest gezond en fit te houden in deze drukke tijden. De studio is omgeven door licht en groen, waar lichaam, geest en adem met elkaar kunnen verbinden. Persoonlijk contact en kleinschaligheid staan centraal.  Elk verdient de juiste aandacht met de juiste intentie. Er is een uurrooster met een aanbod voor volwassenen en kinderen en zelfs gastlesgevers vonden ook de weg naar mijn nieuwe werkplek. Met Gayatari Yoga Zingem heb ik een latere onverwachte droom gerealiseerd.

Over mij

Graag stel ik mezelf voor als Julie Boels en vrouw van Laurens, mama van Arthur en Noà, plusmama van Milan EN tweede baasje van onze reu Pai. Een huis vol energie! Al een goede reden om dagelijks mijn mat te begroeten. De tijd nemen om terug te keren naar binnen, te ademen...voelen waar nood aan is.

Ik ben dol op de bergen, wandelen, joggen, dansen… kortom ik hou van bewegen, van ruimte en vrijheid te ervaren in lichaam en geest! Yoga, meditatie en stilte brengen mij dan weer meer evenwicht in de drukke, snelle maatschappij waarin we leven. Het biedt tegenwicht voor al het doen. Gaandeweg is dit een vast onderdeel van mijn dagelijkse leven geworden.

Het begon allemaal flink te schudden en beven 13 jaar geleden. Ik was bijna 10 jaar aan de slag in sales, een veilige comfortzone. Ik voelde sterk aan dat iets niet meer klopte en dat er nood aan verandering was. Na een periode van vele twijfels gaf ik mijn job op en richtte mijn aandacht enkel op mijn gezin. Ik nam bewust de keuze om nieuwe invloeden zoals massage, yoga en meditatie tijd en ruimte te geven. De start was genomen om mezelf te herscholen. Yoga en meditatie namen een vaste plek in mijn leven en hielp me mentaal, fysiek en emotioneel verder. Het menselijk lichaam, de geest en de ademhaling... ze boeiden me reeds lange tijd. Bijzonder hoe alles samenwerkt!

Met de nodige zorg en aandacht deel ik, vanuit mijn ervaring, hoe Yoga je kan ondersteunen om lichaam en geest gezond en fit te houden, zeker in tijden waar druk, prestatie en ook psychische kwetsbaarheden alom aanwezig zijn.

Maar zoals ik zelf nog elke dag ervaar,  "It’s a life proces".


Netwerk

Katrien Goethals
Isabel De Groote
Waar duurzame verbindingen groeien
Eerlijke voeding op je bord
Loopbaancoaching in openlucht
Jens Pas
Charlotte De Mey